GENERAL TIRE FÖRNYAR SAMARBETET MED TEAM LUCAS

10 APRIL 2017

General Tire har förnyat det fleråriga samarbetet med Team Lucas. Samarbetet, som nu har 11 år på nacken, ger General Tire möjlighet att fortsätta stödja ett flertal motorsportserier och tv-relaterade evenemang.

General Tire har förnyat det fleråriga samarbetet med Team Lucas. Samarbetet, som nu har 11 år på nacken, ger General Tire möjlighet att fortsätta stödja ett flertal motorsportserier och tv-relaterade evenemang.

Travis Roffler, marknadschef på General Tire, värdesätter samarbetet högt och känner att de två företagen har samma hängivna anhängare.

– Vårt varumärke hade inte nått ut lika långt utan hjälp och stöd av vår samarbetspartner Team Lucas, berättar Travis Roffler. – Forrest och hans team har en oerhört god inblick i motorsportens gräsrotsrörelse så det passar General Tire perfekt att fortsätta jobba med dem för att skapa mervärde för alla fans och kunder som gillar vårt varumärke.

Jamie Devney, Team Lucas direktör för varumärkesutveckling, instämmer och är oerhört glad över att General Tire fortsätter samarbetet. 

LucasOil_LettersRed_HiRes_16_9

– General Tire har varit en ovärderlig partner till Team Lucas sedan programmet påbörjades. – Det känns jättebra att ha dem med ombord under ytterligare ett antal år framöver. Men extra glada är vi över att de har växt så mycket under de elva år som vi har samarbetat hitintills, säger han.

Genom det omfattande samarbetet kommer General Tire att fortsätta som huvudsponsor till legendariska Lucas Oil Chili Bowl Nationals som hålls i januari i Tulsa i USA varje år. Varumärket fortsätter även som officiellt däck i Lucas Oil Off-Road Racing Series och som huvudsponsor till säsongsstarten General Tire Duel in the Desert, som presenteras av Optima Batteries och hålls i Wild Horse Pass Motorsports Park i Arizona i USA den 22–23 april.

General Tire kommer också att fortsätta sponsra en rad andra racingtävlingar, bland annat: Lucas Oil Late Model Series, Lucas Oil American Sprint Car Series, Lucas Oil Modified Series, Lucas Oil Pro Pulling League och Lucas Oil Drag Boat Series. General Tire kommer att fortsätta stöjda King of the Cage och andra program på MAVTV utöver skyltmaterial på Lucas Oil Speedway i Wheatland, Missouri, USA. Varumärket kommer att fortsätta stödja flera fiskerelaterade evenemang tillsammans med Team Lucas, såsom: Wild West Bass Trail, American Crappie Trail, Texas Team Trail och IFA Redfish Tour samt proffsfiskarna Bill McDonald, Tai Au och Whitey Outlaw.

Kontakt
Klaus Engelhart

Press Spokesman, Passenger and Light Truck Tires/Two-Wheel Tires DACH
Communications/PR, Passenger and Light Truck Tires

Continental AG l Tire Divison

Büttnerstrasse 25

30165 Hannover

+49 (0) 511 938 2285

+49 (0) 511 938 2455

Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.