GENERAL TIRE ERBJUDER UPP TILL 70 USD I ÅTERBETALNING

15 MAJ 2017

När temperaturen går upp ute fram emot vårkanten är det lätt att börja tänka på bil- och semesterresor.

När temperaturen går upp ute fram emot vårkanten är det lätt att börja tänka på bil- och semesterresor. General Tire vill ge kunderna en lite större semesterkassa lite större när de köper en kvalificerande uppsättning med fyra nya däck från General Tire. Erbjudandet börjar i dag och pågår till 15 juni.

Totalt 19 olika däckserier, bland annat G-MAX AS-05 med ultrahöga prestanda för allroundanvändning, ingår i kampanjen. Följande däck berättigar till ett VISA-kort laddat med 70 USD: GRABBER, GRABBER X3, GRABBER AT2, GRABBER HTS60, GRABBER UHP, G-MAX AS-05 och G-MAX AS-03. Däck som berättigar till ett VISA-kort laddat med 50 USD: AltiMAX ARCTIC12, AltiMAX ARCTIC, AltiMAX HP, AltiMAX RT, AltiMAX RT43, AMERITRAC, AMERITRAC TR, GRABBER AW, GRABBER HP, GRABBER TR, GRABBER ARCTIC LT och GRABBER ARCTIC. De här däcken passar till en mängd olika personbilar, lätta lastbilar, SUV:ar och crossover-bilar. 

Kontakt
Klaus Engelhart

Press Spokesman, Passenger and Light Truck Tires/Two-Wheel Tires DACH
Communications/PR, Passenger and Light Truck Tires

Continental AG l Tire Divison

Büttnerstrasse 25

30165 Hannover

+49 (0) 511 938 2285

+49 (0) 511 938 2455

Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.