NY VIDEO: POLARIS RZR STAR CAR PÅ UTV WORLD CHAMPIONSHIP

31 MAJ 2017

PARKER, Arizona (30 maj 2017) – Polaris RZR Star Car släpper i dag en ny video som visar teamets målgång efter en tuff kamp på Polaris RZR UTV World Championship.

PARKER, Arizona (30 maj 2017) – Polaris RZR Star Car släpper i dag en ny video som visar teamets målgång efter en tuff kamp på Polaris RZR UTV World Championship.

Se klippet på Facebook

Journalisterna Shaun Ochsner och Alyssa Roenigk, som gick in som andreförare och teamade ihop med de ordinarie förarna Jolene Van Vugt och Jim Beaver i tävlingen, tyckte att upplevelsen gav dem ett nytt perspektiv på terrängrally. Rallyt bestod av närmare 260 kilometer i tuff ökenterräng och kördes av 270 UTV-bilar.

video_polaris

Under Polaris RZR Star Car 2017 sammanstrålar ett flertal kända gästförare för att tävla med en Polaris RZR XP 4 Turbo EPS vid fyra rallyn. Teamets deltagande i fyra utvalda Best in the Desert-rallyn dokumenteras i en videoserie online som görs av Mad Media och släpps under säsongen.

Nästa framträdande av Polaris RZR Star Car blir med särskilda gästförare på General Tire Vegas to Reno, som presenteras av FOX, 18–19 augusti i Las Vegas.

Dela:

Ny video! Hur är det att köra Polaris RZR Star Car? Vi hade jättekul på #UTVWC. #RZRLife.Se klippet på Facebook

Tagga:

#RZRStarCar #RZRLife @PolarisRZR

Polaris RZR Star Car hade en stark finish på UTV World Championship. 

Om Polaris:

Polaris Industries Inc. (NYSE: PII) är ett ledande globalt motorsportföretag med en historia som sträcker sig över 60 år tillbaka. Polaris hade en omsättning på 4,5 miljarder USD 2016. I företagets innovativa och förstklassiga produktportfölj ingår bland annat RANGER®, RZR® och Polaris GENERAL™ Side-by-Side terrängfordon; Sportsman® och Polaris ACE® ATV; Indian Motorcycle® mellantunga och tunga motorcyklar; Slingshot® trehjulig motorcykel och Polaris RMK®, INDY®, Switchback® samt RUSH® snöskoter. Polaris erbjuder dessutom reservdelar, klädesplagg och tillbehör tillsammans med en växande eftermarknadsportfölj, bland annat reservdelar från Transamerican Auto Parts. Polaris närvaro på närliggande marknader världen över omfattar militära kommersiella terrängfordon, fyrhjulingar och elfordon. Polaris har sitt huvudkontor i Minnesota och säljs i över 100 länder runtom i världen. Mer information finns på www.polaris.com.

RZR Star Car stöds av:

Polaris RZR, General Tire, DirtFish, KC HiLiTES, Impact Race Products, Gibson Exhaust, HCR Racing, King Shocks, Rugged Radios, GMZ Wheels, Assault Industries, Down &

Dirty Radio Show

Mer information: www.polaris.com och www.downanddirtyshow.com

Kontakt
Klaus Engelhart

Press Spokesman, Passenger and Light Truck Tires/Two-Wheel Tires DACH
Communications/PR, Passenger and Light Truck Tires

Continental AG l Tire Divison

Büttnerstrasse 25

30165 Hannover

+49 (0) 511 938 2285

+49 (0) 511 938 2455

Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.