GENERAL TIRE FÖRNYAR BEST IN THE DESERT-SAMARBETE

1 JUNI 2017

General Tire har förlängt samarbetet med terrängrallyt Best in the Desert (BITD) ytterligare ett antal år.

General Tire har förlängt samarbetet med terrängrallyt Best in the Desert (BITD) ytterligare ett antal år. General Tire började samarbeta med BITD redan 2009. De kommer nu att fortsätta i sin roll som tävlingens officiella däck och huvudsponsor för det främsta rallyt i serien, Vegas till Reno, som hålls i augusti varje år.

Travis Roffler, marknadschef för General Tire, är mycket entusiastisk över att få fortsätta samarbetet.

– Vi har varit en aktiv partner till BITD sedan 2009 och det har varit oerhört värdefullt för vårt varumärke. Vi har byggt upp många viktiga relationer med racingteam, sponsorer och ledningen bakom BITD. Det var otroligt ledsamt att Casey Folks gick bort tidigare i år, men vi är ändå mycket glada över den entusiasm som sönerna Daryl och Bryan Folks och resten av teamet visar för att hedra honom genom att gå vidare och hålla hans dröm levande. Vi är glada över att få vara en del av det, berättar Travis Roffler.

Donald Jackson, verksamhetschef för Best in the Desert, är också glad över att General Tire har förnyat avtalet.

– Best in the Desert är mycket stolta över att General Tire fortsätter som sponsor i flera år framöver. General Tire är en jättebra partner för våra fem stora rallyn under året och det är stort att ha dem som huvudsponsor för Vegas to Reno-rallyt, säger Donald Jackson.

Kontakt
Klaus Engelhart

Press Spokesman, Passenger and Light Truck Tires/Two-Wheel Tires DACH
Communications/PR, Passenger and Light Truck Tires

Continental AG l Tire Divison

Büttnerstrasse 25

30165 Hannover

+49 (0) 511 938 2285

+49 (0) 511 938 2455

Since 1915.
General Tire. A brand of Continental.